Spas

Evo što će se dogoditi nakon što nekog blokirate na WhatsAppu

Tehnologija   |   Autor: ŠibenikIN   |   23.09.2022 u 12:20

  screenshot/youtube
WhatsApp mnogi koriste kao glavnu metodu digitalne komunikacije. Aplikacija jako korisna za grupne razgovore s prijateljima, no ponekad neke razgovore treba prekinuti. Tome služi opcija za blokiranje koja vas može spasiti od poziva ili poruka koje stižu od nepoznatih brojeva ili poznatih osoba koje vas zanovijetaju, piše Business Insider.

Blokiranje je jednostavan i bezbolan proces. Pitanje je, doduše, što se dogodi kada nekog odlučite blokirati ili on blokira vas?

Za početak, u prozoru za čavrljanje nećete vidjeti kada su zadnji put bili aktivni. Ako nekoga blokirate, prestat ćete od njega primati poruke. Čak i ako ih odluče slati, nikad se neće pojaviti na vašem telefonu. Vaše informacije poput statusa, promjene profilne slike i oznake 'posljednji put viđen' neće im biti vidljive.

Blokiranje osobe na WhatsAppu će prekinuti direktni kontakt s osobom, no neće ga izbrisati iz vašeg imenika. Kako biste to napravili, kontakt ćete morati izbrisati ručno. Blokadu također možete maknuti, što znači da ako vam treba mala pauza, i dalje ćete moći s osobom razgovarati kada blokadu odlučite poništiti, prenosi tportal.

Podijeli:        

// PROMO


// IZ KATEGORIJE

//   FOTO GALERIJE

//   VIDEO